Hetty met mand_trans_lr

Hetty Dekker

Mijn naam is Hetty en ik ben een gecertificeerde gezondheidscoach.

Met het systeem van Dr. Berg help ik mensen een gezonde levensstijl te starten en door te zetten. Dit is niet een verandering voor korte duur, met alleen het doel om gewicht te verliezen. Mijn motto is: “Eerst gezond, dan op een natuurlijke manier afvallen”. Het systeem is zo opgezet dat er een gezonde levensstijl op een natuurlijke manier uit voort vloeit en dit inderdaad een leven lang vol te houden is. Dit houdt onder andere in, dat er begrip gegeven wordt wat voeding met en voor je lichaam doet en welke veranderingen in het voedingspatroon aangepast kunnen worden. Houdt dit dan in dat je nooit meer kunt genieten van de “goede” dingen van het leven? NEE, zeker niet. Nadat je lichaam weer in balans is gekomen en je begrip hebt verkregen wat voeding voor je kan doen…, kun je ook de feestdagen op een gezellige manier doorbrengen met behulp van de verkregen kennis.

Waarom?

Waarom wil ik mijn kennis met je delen?

Een aantal jaren geleden kwam ik in een burn-out terecht. Eerst het reguliere pad belopen, maar daar geen oplossing kunnen vinden. Dus, zelf veel onderzoek gedaan en met behulp van het alternatieve circuit wel verbetering kunnen boeken. Toch was mijn herstel niet voldoende en naar mijn mening miste ik nog “iets”, vooral energie. Dus verder gezocht. Een vriendin vertelde me over groene smoothies gemaakt met een hoge snelheidsblender. Nu had ik al veel adviezen gekregen en zeer zeker heel goed bedoeld… maar ik had al zoveel geprobeerd. Ik stond hier een beetje twijfelachtig tegen over. En, zo’n blender was ook niet goedkoop om aan te schaffen. Na wat wikken en wegen toch die stap maar genomen en er mee begonnen. En wat een verrassing, binnen korte tijd schoot mijn energie niveau omhoog. Na een paar weken merkte ik dat mijn kleding losser was gaan zitten. Gewicht verloren – een mooi bijverschijnsel. Na nog een paar weken, nog meer gewicht verloren. Toen begon ik me toch af te vragen wat dit in werking had gezet. Dit was helemaal mijn doel niet. Verder onderzoek bracht me tot de conclusie dat het lichaam in vetverbranding terecht was gekomen. Ik weet graag wat de oorzaak van iets is, dus verder gespit. Zo kwam ik bij Dr. Berg terecht. En begreep ik dat er meerdere processen in het lichaam verbeteren door een gezonde levensstijl. Tevens wat de oorzaken achter overgewicht kunnen zijn.

Start

Mijn interesse lag al enige jaren op het gebied van gezondheid. Ik had zelf ondervonden wat voor mooie verbetering er plaats kunnen vinden met redelijk eenvoudige stappen. Voor mij een logische volgende stap om de opleiding van Health Coach van Dr. Berg te volgen en hierin gecertificeerd te raken. Om zodoende met voedings adviezen en een uitgedacht programma, het zelfbegrip waar veel mensen mee worstelen aangaande gewichtsproblemen en algemene ontevredenheid te verbeteren.

Mijn klanten –

mensen zijn divers, maar één ding verenigt alle:

een actieve positie in het leven

My Experience

2
Years of Health Coaching Experience
15
Happy Customers with References
90
Days of a new Superfast Program
90
Days of a new Superfast Program

Diploma

Contact me!

It’s time to take care of your health now! All you need to do is just send us a message via the form below.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)
]

Uw telefoon number ( niet verplicht )

Onderwerp

Uw bericht