stong bones

Wat zijn de oorzaken van Bovenarm Vet?

Wat zijn de oorzaken van Bovenarm Vet?

vertaling van Dr.Berg’s video “What Causes Upper Arm Fat”

Ik ga het hebben over bovenarm vet. Ik heb een boek geschreven over lichaamstypen. Het boek gaat over het lichaams type systeem voor gewichtsverlies dat door mij ontwikkeld is. In het boek heb ik het niet gehad over mensen die het overgewicht in het bovenste deel van het lichaam dragen. Dus daar ga ik nu op in.

Even een snelle samenvatting: Er zijn 2 types van buik vet. Een daarvan is een dikke (bier) buik, waar de persoon een vooruitstekende buik (inwendige druk naar buiten) heeft. Dat zou meer het lever type zijn, omdat er vocht in zit. Dan heb je het hangende buikje, dat is de te hoge adrenaline (bijnier), de cortisol stresshormoon situatie. Dat is buik vet. Dan is er de persoon met gewicht op de heupen, dijen en billen. Dat is gewicht op het onderste deel van het lichaam. Dat is oestrogeen dominantie. Dan als laatste is er het schildklier type en dat is de persoon die gewichtstoename over het gehele lichaam heeft.

Bovenarm vetVanwege gesprekken met een heleboel mensen die last hebben van bovenarm vet, vraag ik altijd: “Wanneer is het begonnen?” Omdat er een associatie tussen bovenarm vet en meer borstweefsel is. En ja, elke persoon die ik ooit heb gesproken die heeft bovenarm vet heeft, heeft ook extra gewicht op de heupen, dijen en billen. Ze apen het schildklier lichaam type na, maar het is niet echt zo, omdat ze (bijna) geen schildklier symptomen hebben.

Dus, de echte reden waarom mensen last van bovenarm vet hebben, komt door oestrogeen dominantie. En dat is wat het is. Dus, als de persoon hun maandelijkse cyclus evenwichtiger kunnen krijgen, zou hun dat helpen. Iets dat de menstruele cyclus ondersteunt om te helpen de balans van hun oestrogeen terug te krijgen. Begin met de Boerenkool shake die ik aanbeveel. Boerenkool en bevroren fruit. Start met dit in de ochtend. Vermijd soja en ook alles wat verwant is met oestrogeen. Koop meer hormoon-vrij vlees, vooral ook zuivel en boter. Het moet organische zijn en zelfs de eieren ook. Zo kan de oestrogeen productie geholpen worden en de situatie verbeteren. Dus dat is wat het is – het is een oestrogeen dominantie.

Link to Video: Click here

Write a comment